Let

Po pojazde na dráhu sme vzlietli. Pocit to bol divný ale nebolo to také zlé ako mi to veľa ľudí opisovalo. Dosť nepríjemné bolo nakláňanie lietadla ale dalo sa to.

Po ustálení výšky začali letušky rozdávať sáčky s krekrami, chvíľu na to s občerstvením (voda, cola, džús, víno). S tymi nápojmi chodili dosť často. Sem-tam prešli aj s košom aby pozbierali poháre a sáčky. Neskôr prišiel na rad obed. Jediné, čo som letuške rozumel bolo beef tak reku pôjdeme na istotu. Dali nám tácku, na nej mištičky. V jednej miske niečo ako fašírka s grilovanou zeleninou a prekladanými pečenými zemiakmi, v ďalšej nakrájaná zelenina a v ďalšej nejaký tvarohový krém. K tomu maslo, bagetka a dresing.

Mne osobne to chutilo, Aďke tiež, Majka tiež ako-tak zjedla a Miška takmer nič. Krémiky sme si nechali ba neskôr. Neskôr podávali aj kávu a čaj. Počas letu sme si na obrazovkách v sedadlách pustli info o lete a na mobiloch sme pozerali nahrané filmy. Na chvíľu sme dali dievčatá sedieť spolu. Potom som si ja sadol s5 k Majke ale ku oknu aby sa o mňa oprela a pospala si. Trochu si počas letu aj zdriemla. Miška celý let buď pozerala von oknom alebo sa hrala alebo pozerala rozprávky.

Ku koncu letu nám naservírovali o5 bagetku s dvoma dresingmi. Aďka vybavila každému plus bagetku naviac 😉

Tak nasledovalo pristátie, ktoré z môjho pohľadu bolo horšie ako vzlet ale dal som to. Po pristáti sme sa vybrali na imigračnú kontrolu kde sme si vystáli takmer 2 hodiny. Keď sme sa dostali na rad, úradník nám spravil fotky, mne a Aďke vzali odlačky. Po krátkom rozhovore (kam ideme, ku komu ideme, na ako dlho ideme) nas pustili ďalej. Na páse k nášmu letu sme sa snažili nájsť náš kufor. Nakoniec som ho našiel mimo pásu.

Vyšli sme z letiska, kde po nás prišla Janka.